Construcció de 17 habitatges HPO a Torelló (Barcelona)

L’objectiu del present projecte executiu és la construcció d’un edifici de 17 habitatges en règim d’HPO al sector El Castell II, al municipi de Torelló (Barcelona). L’accés a l’aparcament subterrani (amb 21 places i 17 trasters) s’hi accedeix pel nivell més baix de l’avinguda pirineus.

Els habitatges ocupen les plantes baixa, primer i segon pis, i seràn de protecció oficial en règim de compra-venda. Aquests es distribueixen de forma que a la planta baixa hi haurà 5 habitatges, a la primera planta 6 habitatges i a la segona planta 6 més.

La façana del xamfrà, molt opaca, fa de frontissa entre les dues façanes amb els balcons correguts. La protecció solar d’aquestes es fa mitjançant unes lames mòbils correderes.

La tipologia d’habitatges és de dues, tres i quatre habitacions. Tots comptaran, a més, amb una sala d’estar, una cuina, un bany complet, un traster amb pre-instal·lació de lampisteria i sanejament per a poder instal·lar un bany, un safareig i un espai per estenedors. L’accés als habitatges mitjançant passeres permet que tots disposin de ventilació creuada natural.

A més, es construeix un habitatge adaptat, situat a la planta baixa, mentre que la resta es preveuen tots practicables, a fi de permetre’n l’ús puntual a usuaris amb mobilitat reduïda.

Arquitecte: Màrius Quintana (Quintana Arquitectes BCN)

Overview

Construcció 17 vivendes de protecció oficial a Torelló, sector El Castell (Osona)

Customer

INCASOL

Year

2010

Technology

  • Marius Quintana
Visit Website

Related Projects