Obra nova privada i industrial

No només construcció, també rehabilitació d’edificis de tot tipus

Construo té la versatilitat, la logística tècnica i humana per adaptar-se a diferents projectes d’àmbits diversos, sigui quina sigui el tipus d’obra.

Els nostres serveis d’obra nova privada, van desde la construcció fins a la realització de reformes i treballs de manteniment per a particulars, negocis, indústria, fonamentació i edificació, desde zero, reformes i rehabilitacions tant interiors com exteriors…

Estem especialitzats en:

  • Obra nova residencial: urbanitzacions, cases particulars, projectes multifamiliars…
  • Obra nova d’instal·lacions industrials: de diferents sectors com poden ser: plantes processadores d’aliments, fabricants de components electrònics, indústria química…
  • El manteniment i la rehabilitació: gran part de les construccions que treballem pertanyen a la iniciativa privada. Ens encarreguem de la tramitació de tots els permisos i llicències per a cada tipus de projecte.

Dins de la construcció i la promoció a nivell particular i privat són molts els elements que condicionen l’èxit d’un projecte. Només amb un correcte tractament de les tècniques i materials de construcció i la perfecta execució de cada una de les fases, podem parlar d’una construcció perfectament realitzada.

A Construo tenim anys d’experiència en tot tipus de projectes de tota mida i complexitat. Hem treballat amb èxit arreu del territori català, al sud de França i a Andorra.

Projectes d'obra nova
privada i industrial

Edificis monumentals, ensenyament, edificis públics, engineria civil, reparació de carrers…

Altres serveis relacionats

Si necessites serveis de construcció a nivell particular o industrial,
potser t’interessa fer un cop d’ull a aquests altres serveis

Finques Rústiques

Reforma, rehabilitació y restauració de masies y finques rústiques. Recuperar una masia es una feina laboriosa i artesana que s’ha de dur a terme amb cura i delicadesa.

Reformes

Fem reformes i rehabilitacions a tot tipus de construccions i edificis de qualsevol naturalesa: particulars, empreses, equipament públic, indústria de qualsevol tipus…

Cobertes

Instal·lem, reparem i mantenim cobertes de qualsevol tipus d’edifici. Tenim àmplia experiència en la instal·lació i reparació de cobertes i teulats.

Com et podem ajudar?