Obra nova pública

No només construcció, també rehabilitació d’edificis públics

Construo té la versatilitat, la logística tècnica i humana per adaptar-se a diferents projectes d’àmbits diversos, sigui quina sigui el tipus d’obra.

Els nostres serveis varien des de l’obra nova pública i privada, reformes i treballs de manteniment per a particulars, administració pública, fonamentació i edificació, reformes i rehabilitacions tant interiors com exteriors…

Estem especialitzats en:

  • Obra nova pública residencial: projectes de vivendes de protecció oficial
  • Obra nova pública: guarderies, escoles, pavellons i equipaments esportius, pavellons de congressos, piscines…
  • El manteniment i la rehabilitació: gran part de les construccions públiques requereixen de serveis especialitzats de manteniment ja sigui preventiu o correctiu. La participació en aquests treballs depenen de licitacions, invitacions i adjudicacions directes en les que Construo hi participa.

Dins de la construcció d’equipaments públics són molts els elements que condicionen l’èxit d’un projecte. Només amb un correcte tractament de les tècniques i materials de construcció i la perfecta execució de cada una de les fases, podem parlar d’una construcció perfectament realitzada.

A Construo tenim anys d’experiència en tot tipus de projectes de tota mida i complexitat. Hem treballat amb èxit arreu del territori català, al sud de França i a Andorra.

Projectes d'obra nova pública en tot tipus de construccions

Edificis monumentals, ensenyament, edificis públics, engineria civil, reparació de carrers…

Altres serveis relacionats

Si necessites serveis de construcció a nivell particular o industrial,
potser t’interessa fer un cop d’ull a aquests altres serveis

Reformes

Fem reformes i rehabilitacions a tot tipus de construccions i edificis de qualsevol naturalesa: particulars, empreses, equipament públic, indústria de qualsevol tipus…

Cobertes

Instal·lem, reparem i mantenim cobertes de qualsevol tipus d’edifici. Tenim àmplia experiència en la instal·lació i reparació de cobertes i teulats.

Enderrocs i Excavacions

Disposem de la maquinària necessària per realizar tot tipus d’excavacions, enderrocs i moviments de terra. També transport de runes i gestió de residus de construcció.

Com et podem ajudar?