Ampliació del Pavelló Municipal de Gurb (Barcelona)

Les obres d’ampliació del pavelló municipal de Gurb van consistir en la creació d’un magatzem per tal de millorar la funcionalitat de tot l’espai, amb la voluntat d’introduir noves activitats, millorar i racionalitzar les àrees esportives i de serveis.

Es va construir un nou volum per l’emmagatzematge del material esportiu i dels elements necessaris per a la celebració de grans esdeveniments organitzats a l’àmbit municipal. També es va construir un petit magatzem a servei del bar a dins del recinte esportiu. En total, l’ampliació ha construït uns 150 m2 de superfície a la façana sud de l’equipament.

El magatzem es construeix com un volum contigu a la façana sud, d’alçada 3,60 metres, que encaixa en el canvi de materialitat en la part central de la façana existent, on els blocs de formigó presenten unes ranures verticals, sobre una longitud d’uns 17,60 metres.

Per comunicar el pavelló amb el magatzem del material esportiu i per a grans esdeveniments, s’enderroquen dues finestres, transformant-les en portes, i una porció de paret del pavelló.

Per tal de millorar l’accessibilitat tant al pavelló i al nou magatzem, es fan dues rampes d’accés que ocupen a banda i banda la façana del pavelló. Per això es dur a terme l’enderroc de les rampes existents a l’exterior.

Arquitectes: Jordi Bellmunt i Agata Buscemi
Cap d’Obra: Albert Serra Monteis

Overview

Ampliació de Pavelló Municipal

Year

2018

Related Projects