Obra nova: Construo té la versatilitat, la logística tècnica i humana per adaptar-se a diferents projectes d’àmbits diversos, sigui quina sigui el tipus d’obra.

Projectes d’obra nova pública i privada en tot tipus de construccions: residencials, urbanitzacions, industrials i monumentals.

Els nostres serveis varien des de l’obra nova pública i privada, reformes i treballs de manteniment per a particulars, administració pública, fonamentació i edificació, reformes i rehabilitacions tant interiors com exteriors…

industria-alimentaria-catalunya

Estem especialitzats en:

  • Obra nova residencial: projectes de vivendes, urbanitzacions, cases particulars…
  • Obra nova pública: guarderies, escoles, pavellons i equipaments esportius, pavellons de congressos, piscines…
  • Obra nova d’instal·lacions industrials de diferents sectors com poden ser: plantes processadores d’aliments, fabricants de components electrònics, indústria química…
  • El manteniment i la rehabilitació: gran part de les construccions pertanyen a la iniciativa privada, no obstant alguns bens i construccions públiques requereixen de serveis especialitzats de manteniment ja sigui preventiu o correctiu. La participació en aquests treballs depenen de licitacions, invitacions i adjudicacions directes en les que Construo hi participa.

 

Dins de la construcció d’equipaments industrials privats i equipaments públics són molts els elements que condicionen l’èxit d’un projecte. Només amb un correcte tractament de les tècniques i materials de construcció i la perfecta execució de cada una de les fases, podem parlar d’una construcció perfectament realitzada.

A Construo tenim anys d’experiència en tot tipus de projectes de tota mida i complexitat. Hem treballat amb èxit arreu del territori català, al sud de França i a Andorra.


 

coberta fabrica simon

Fábrica Simon (Olot, Girona)

cobertes ripoll

Naus Industrials Ripoll

CEIP Arenys de Munt

CEIP Joan Puigbert


Escola Morrot d’Olot (Girona)

Pavelló d’Argelaguer

IES Garrotxa (Interior)

IES Garrotxa (Parking)


VOL QUE ESTUDIEM EL SEU PROJECTE?

CONTACTE