Construo, empresa de construcció a Girona

A Construo, portem més de 150 anys d’ofici de generació en generació, creant així un segell i identitat pròpies. Som una empresa de construcció a Girona i estem ubicats a Olot. Des dels nostres inicis hem realitzat projectes per tot el territori català, andorrà i francès.

Arxiu Històric d’Imatges

Creiem en el contacte directe amb el client, la rigurositat i la seriositat del procés del treball, la qualitat i el compromís un cop finalitzada la nostra obra.


La nostra història: més de 150 anys dedicats al món de la construcció

L’actual seu de Construo es troba a la capital de la Garrotxa, Olot, ciutat amb una llarga tradició industrial i empresarial. Com a constructora posseïm una llarga trajectòria professional, familiar, directa i continuada, dedicant-nos a l’ofici de mestres d’obra des de principis del segle XIX.

Destaquem la participació dels nostres avantpassats en la construcció de la Muralla de Banyoles l’any 1839 i el Convent de la Divina Providència el 1866. A la mateixa ciutat l’ampliació del lateral de Santa Maria de Turers i la reconstrucció dels claustres del Monestir de Sant Esteve.

L’any 1951 vam construïr a Olot el grup Sant Pere Màrtir (actual barri de la ciutat) juntament amb l’esglèsia de Sant Pere, situada al capdamunt del grup de cases. El 1956 vam aixecar l’Hotel Montsacopa (a davant de la plaça mercat de la ciutat) que el 1992 vam reformar per convertir-lo en geriàtric. Dos anys més tard vam reconvertir l’antiga fàbrica febril de Can Joanetes en el que actualment és l’Ajuntament de la Ciutat d’Olot. A Girona el 1982 vam construïr el repetidor de la muntanya de Rocacorba per a la retransmissió de la Copa Mundial FIFA del mateix any, i el 1998 ens vam encarregar de la reforma i restauració de l’edifici de Correus i Telègrafs de la capital gironina. Abans d’això, vam prendre part en la construcció de la vil·la olímpica de Banyoles, sub-seu dels Jocs Olímpics de 1992 per les especialitats de rem i piragüisme.

La nostra història és la d’una saga familiar de paletes i mestres d’obra que entenen de ciments i de maons, però sobretot que entenen de respecte, persones i il·lusions.

L’esperit engegat pels nostres avantpassats segueix avui encara vigent. Som present i futur d’aquests primers pioners de l’edificació i continuem essent referent en les nostres terres però també més enllà de les nostres fronteres, havent realitzat també projectes a França i Andorra.

 


projectes-teatre-municipal-olot_3
projectes-pista-atletisme-olot-aranda-pigem-vilalta_4
construccio girona

Competitivitat en els preus

Gràcies a una eficient organització aconseguim optimitzar els nostres recursos per aconseguir la millor relació qualitat/preu del mercat.

Qualitat

Treballem fins l’últim detall i seguim l’obra des del principi fins al final.

Equilibri i Confiança

Ens avalen anys dedicant-nos a petites i grans obres, sent reconeguts per diferents organismes que certifiquen el compliment dels objectius.

Tradició i modernitat

De la mà dels temps actuals, adoptem la tradició i la modernitat.


RSE: Responsabilitat Social Corporativa

A Construo volem i intentem ser responsables i respectuosos amb els nostres treballadors, col·laboradors i clients i així repercutir positivament en la nostra comunitat i societat.

Els nostres principis:


detall-constructiu-cobertes-logistica
nau-industrial-xapa-coberta-metalica-mallarach-olot-girona
argelaguer-coberta-xapa-pavello2

Qualitat, competitivitat, optimització i seriositat

Construo es una empresa de construcció a Girona que considera el compromís envers les necessitats de la societat en diferents àmbits:

Laboral: respecte escrupulós de les condicions laborals i treball digne que afavoreixen la seguretat, la salut laboral i el desenvolupament humà i professional dels treballadors.

Medi ambient: evitar, en la mesura del que sigui possible, qualsevol tipus de contaminació; minimitzar la generació de residus i racionalització dels recursos naturals i energètics.


 

projectes-can-tia-la-canal-planoles-ripolles-residencial--(1)
projectes-ajuntament-olot_5
projectes-ceip-joan-puigbert-girona_2

COM EL PODEM AJUDAR?

CONTACTE