Ampliació i Reforma de l’IES Garrotxa d’Olot

L’objectiu d’aquest projecte és donar compliment a les normatives vigents d’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques i a les condicions de protecció i previsió d’incendis.

Es porta a terme la construcció d’un nou edifici lineal que proporciona un nou eix d’accessos i circulacions per a tot el conjunt. Al llarg d’aquest nou eix es distribueixen cinc escales i un nucli d’ascensors.

Aquest edifici lineal és de planta baixa i planta primera, excepte en el nucli de l’ascensor, que s’eleva fins a la 2ª planta i permet connectar tots els nivells del centre. En ell s’hi ubiquen les aules tècniques i els departaments.

Recolzats sobre la façana nord d’aquest edifici es disposen tots els tallers especialitzats (T1 a T6). Aquests tallers, de 3,6 i 4,5 metres d’alçada, s’organitzen definint entre ells una trama de patis que els proporcionen il·luminació i ventilació naturals.

Arquitecte: Santi Vives

Premiada: Premi Arquitectura Comarques Girona 2010

 

Overview

Ampliació del IES Garrotxa d'Olot. Premi Arquitectura Comarques Girona 2010

Customer

OLOT

Year

2007

Technology

  • Santiago Vives

Related Projects